Wie zijn wij Wat doen wij Productie Producten Contact


Wie zijn wij:

     
 

PROFIEL

Optima-knit is een in 2005 opgericht tricotagebedrijf. We combineren het enthousiasme van een jong bedrijf met de knowhow van ervaren medewerkers. Kenmerkend is de instelling tricot naar wens te leveren. Met onze rondbreimachines produceren we een mooi assortiment fijne tricotstoffen. Daarnaast zijn we uitstekend ingevoerd in de internationale textielwereld. Wij vinden wat onze klant nodig heeft aan garens, breisels en technieken. Een nauw contact en samenwerking met ververij en confectie-industrie maken het mogelijk de verwerking tot optimaal eindproduct te verzorgen.

Onze motivatie om eventueel in nauwe samenwerking tricot naar wens te produceren heeft geleid tot een snel groeiend klantenbestand tot over de grenzen van ons land. Dat is zeker ook te danken aan onze moderne bedrijfsvoering waarin afspraken staan en calculaties correct zijn. Indien uw interesse gewekt is, maken wij graag een vrijblijvende afspraak om onze mogelijkheden en uw wensen te inventariseren.

 
 


 

 

                BEDRIJFSGEGEVENS

Optima-knit BV is gestart op 17 augustus 2005. Kamer van koophandel no. 1718810.
Oprichter, mede-eigenaar en manager is Jan Opsteegh. Dankzij meer dan dertig jaar ervaring heeft hij een gedegen kennis van  textiel en de productie ervan. Voor advies en informatie bent u van harte welkom bij dhr. Opsteegh.

 
     

Optima-Knit BV