Wie zijn wij Wat doen wij Productie Producten Contact


Wat doen wij:

     
 

ACTIVITEITEN

Op de eerste plaats produceren we tricotstoffen met rondbreimachines met een redelijk fijne vijftien tot achtentwintiger deling. Meestal leveren we ons product gesloten op rol aan; open gesneden op rol is zeker ook mogelijk. We produceren breedtes van circa twintig tot tweehonderd centimeter.

Het ontwikkelen van nieuwe kwaliteiten op wens van de klant zien we als een belangrijke activiteit. Aan de afstemming op de wensen besteden we alle aandacht. Daarbij valt te denken aan bv. grondstofkeuze, type breisel, fijnheid, m2 gewicht, kleur, etc. Ook van de nabehandeling maken we werk. Denk bijvoorbeeld aan eigenschappen als brandwerend, antibacterieel, zachtmaken, etc.

Tot onze activiteiten behoort ook de begeleiding in het verdere traject. Naar wens kunnen we het verven verzorgen. We leveren dan gefinisht doek af; nemen de gehele ververij voor onze verantwoordelijkheid. Bemiddeling is ook mogelijk. Ook kunnen wij de confectionering regelen. We beschikken over uitstekende contacten en bemiddelen graag. Indien gewenst verzorgen we het confectioneren volledig. Leveren dan het gewenste eindproduct.

 
     
 

 
     
 

DOELGROEP 

MODE
Onze fijne tricot vindt U in dames- en herenmode van klassiek tot trendy.

BABY- EN KINDERMODE
We stemmen onze breisels er graag op af. Zachtheid, kleur, dessin, etc.

SPORT
We combineren mode met specifieke eigenschappen.
Denk hierbij b.v. aan ademende en vochttransporterende kwaliteiten.

ONDERGOED
Eigenschappen naar wens.

BEDDENGOED
Van hoeslaken tot boxspring.

TECHNISCH TEXTIEL
Bijzondere kenmerken en kwaliteiten.

POETSDOEKEN
Indien gewenst speciaal voor u op maat gesneden.

REST
Geen branche zonder textiel. We denken mee.

 
     
 

 
     
 

 
 

 

 

Optima-Knit BV